Problem 1 :
Make a stem - and - leaf plot of the lengths of the 12 cell phone calls.

Solution :
Order the data. Arranging ascending and descending order.
2, 3, 5, 6, 10, 14, 18, 23, 23, 30, 36, 55

Key : 1|4 = 14 minutes
Make a stem - and - leaf plot of the hair lengths.
Problem 2 :

Solution :
Order the data. Arranging ascending and descending order.
1, 1, 1, 2, 2, 4, 5, 5, 7, 12, 20, 23, 27, 30, 32, 33, 38, 40, 44, 47
Hair Lengths

Key : 4|0 = 40 centimeters
Make a stem - and - leaf plot of the data.
Problem 3 :

Solution :
Order the data. Arranging ascending and descending order.
9, 15, 17, 19, 20, 25, 26, 26, 29, 31, 32, 40
Books Read

Key : 1|5 = 15
Problem 4 :

Solution :
Order the data. Arranging ascending and descending order.
0, 2, 6, 8, 12, 12, 14, 15, 17, 18, 21, 24
Hours Online

Key : 1|2 = 12
Problem 5 :

Solution :
Order the data. Arranging ascending and descending order.
62, 65, 68, 69, 80, 81, 82, 85, 87, 87, 88, 90, 91, 95, 97
Test Scores (%)

Key : 6|2 = 62 (%)
Problem 6 :

Solution :
Order the data. Arranging ascending and descending order.
38, 42, 42, 43, 43, 45, 50, 51, 56, 58, 58, 70, 71, 71, 75
Points Scored

Key : 3|8 = 38
Problem 7 :

Solution :
Order the data. Arranging ascending and descending order.
78, 79, 81, 86, 96, 99, 99, 100, 105, 108, 112, 115
Bike Sold

Key : 7|8 = 78
Problem 8 :

Solution :
Order the data. Arranging ascending and descending order.
1.6, 1.9, 2.0, 2.2, 2.6, 2.7, 2.9, 3.1, 3.1, 3.6, 3.8, 4.0
Minutes in Line

Key : 1|6 = 1.6
May 21, 24 08:51 PM
May 21, 24 08:51 AM
May 20, 24 10:45 PM