DIVIDING RADICALS

When we divide two terms which are radicals, we can follow the rule given below.

ab = ab

We 

Problem 1 :

82

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 82= 41= 4= 2 × 2= 2

So, the answer is 2.

Problem 2 :

28

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 28= 14= 12 × 12= 12

So, the answer is 1/2.

Problem 3 :

182

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 182= 91= 9= 3 × 3= 3

So, the answer is 3.

Problem 4 :

218

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 218= 19= 13 × 13= 13

So, the answer is 1/3.

Problem 5 :

205

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 205= 41= 4= 2 × 2= 2

So, the answer is 2.

Problem 6 :

520

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 520= 14= 12 × 12= 12

So, the answer is 1/2.

Problem 7 :

273

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 273= 91= 9= 3 × 3= 3

So, the answer is 3.

Problem 8 :

183

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 183= 61= 6

So, the answer is √6.

Problem 9 :

330

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 330= 110

So, the answer is √(1/10).

Problem 10 :

502

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 502= 251= 25= 5 × 5= 5

So, the answer is 5.

Problem 11 :

2624

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 2 1624= 21 14= 21 12 × 12= 21 × 12= 1

So, the answer is 1.

Problem 12 :

5753

Solution :

By using radicals property,

We get,

= 5 1753= 51 251= 525= 55 × 5= 5 × 5= 25

So, the answer is 25.

Recent Articles

  1. Factoring Exponential Expression Using Algebraic Identities Worksheet

    Mar 14, 24 10:44 PM

    Factoring Exponential Expression Using Algebraic Identities Worksheet

    Read More

  2. Positive and Negative Numbers Connecting in Real Life Worksheet

    Mar 14, 24 10:12 AM

    Positive and Negative Numbers Connecting in Real Life Worksheet

    Read More

  3. Positive and Negative Numbers Connecting in Real Life

    Mar 14, 24 09:52 AM

    Positive and Negative Numbers Connecting in Real Life

    Read More